DA AR15 RIS BRAVO HALF TAN

DA AR15 RIS BRAVO HALF TAN


46.000 Ft

Márka: Delta Armory

Súly 2690g 
Tár 120 Midcap 
Akkumulátor 9.6V 1100mah 
Gearbox V2 Erősített 
Hossz 800mm-890mm 
Torkolati sebesség 380fps 
Belső cső hossz 6.03 Precíziós 
Hop-Up Tárcsás 
Anyag ABS Polymer/CNC Alumínium 

A Delta Armory legújabb AR15 - M4 generációja megérkezett! A BRAVO sorozatát elsősorban a kiváló minőségű belső alkatrészek, és fém előagy jellemzi, ami a belső alkatrészeket illeti, a következőkről van szó: 

- SHS fémfogas dugattyú 

- SHS delayer

- QRS gen. 2 gyors rugócsere - rugócsere a fegyver szétszerelése nélkül.

- Gyors motorcsere QRS 

- Rotary Hop-up kamra

- Erősített gearbox, ami hosszasan bírja akár a 120-130-sa rugókat is.

- 6,03mm precíziós belső cső


További belső alkatrészek - 7mm-es fém siklócsapágyak, tartós, fém fogaskerekek, SHS adagolólap.

 

A külső kidolgozás sem marad el a belső minőségétől. Az előagy, a külső cső, az elsütő, a szíjakasztó fémből készültek. A fegyvertest tartós ABS Polimerből készült, aminek sokkal jobb tulajdonságai vannak az egyszerű műanyaghoz képest. Elsütő - CNC Type,  ami leginkább csak upgrade vagy hig-end fegyvereken látható. A fegyver egyedi szériaszámmal ellátottA válltámasz jobban megoldott, mint a hasonló árkategóriájú fegyvereknél, az akkumulátor sokkal kényelmesebben elhelyezhető. A fegyveren 22 mm RIS panelek találhatók, amiknek köszönhetően sokféle kiegészítővel felszerelhető. A RIS panelre szerelt hátsó irányzék állítható. A külső cső 14 mm-es balos menettel ellátott.

A csomagban DMAG 120 BB-s Mid-Cap tár található.

Mint bónusz, minden Delta Armory BRAVO szériás fegyverhez egy 9,6V/1100 mAh akkumulátort, és egy státuszleddel ellátott töltőt adunk ajándékba.

A Delta Armory BRAVO széria, ideális választás az M4/AR15 típusok közt.Ideális kezdő, valamint haladó játékosok számára, akik szeretnék, hogy több fém alkatrész legyen fegyverükön.

Csomag tartalma: fegyver, tár, RIS markolat, 2x RIS panel takaró, valamint ajándék akkumulátor és töltő.
Kosárba


Az airsoftforce.hu weboldalon olyan tartalmak, képek találhatók, amelyek airsoft fegyverekkel és azok felhasználásával kapcsolatosan tartalmaznak szakmai infomációkat. A belépéssel elfogadom az oldalon található adatokat.

Elfogadom